Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Any acadèmic 2025-26
Crèdits | 90 |
---|---|
Places de nou ingrés |
20 |
Modalitat docent | Presencial |
Campus | Mallorca |
Idioma |
Català, Castellà (Vegeu les assignatures per a més detalls)
|
Calendari acadèmic del centre | Consulta el calendari |
Direcció acadèmica | Dr. Pau Carles Martí Pérez |
Preus | Preu públic per crèdit 15,63¤ Cost total: 1.460,77 ¤ (*)(**) |
(*) Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents
a l'Estat espanyol.
En la resta de casos s'aplica un increment del 30%
( més informació per acreditar la residència ).
La columna de cost és totalment orientativa, perquè es poden aplicar tant taxes com
descomptes.
(**)
Més informació sobre preus
Objectius formatius
Els objectius formatius del Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica, en tant que habilita les persones titulades per a l'exercici de la professió d'enginyer agrònom, es defineixen segons el que disposa l'Ordre CIN/325/2009.
Per tant, els objectius consisteixen a formar adequadament els estudiants perquè aquests adquireixin les capacitats de:
- Planificar, organitzar, dirigir i controlar els sistemes i processos productius desenvolupats al sector agrari i la indústria agroalimentària, en un marc que garanteixi la competitivitat de les empreses, sense oblidar la protecció i conservació del medi ambient i la millora i el desenvolupament sostenible del medi rural.
- Dissenyar, projectar i executar obres d'infraestructura, els edificis, les instal·lacions i els equips necessaris per a l'exercici eficient de les activitats productives realitzades a l'empresa agroalimentària.
- Proposar, dirigir i realitzar projectes de recerca, desenvolupament i innovació en productes, processos i mètodes emprats a les empreses i organitzacions vinculades al sector agroalimentari.
- Aplicar els coneixements adquirits per solucionar problemes plantejats en situacions noves, analitzant la informació provinent de l'entorn i sintetitzant-la de manera eficient per facilitar el procés de presa de decisions a empreses i organitzacions professionals del sector agroalimentari.
- Transmetre els coneixements i conclusions dels estudis o informes, utilitzant els mitjans que la tecnologia de comunicacions permeti i tenint en compte els coneixements del públic receptor.
- Dirigir o supervisar equips multidisciplinaris i multiculturals per integrar coneixements en processos de decisió complexos, amb informació limitada, assumint la responsabilitat social, ètica i ambiental de la seva activitat professional en sintonia amb l'entorn socioeconòmic i natural en què actua.
- Desenvolupar les habilitats necessàries per continuar l'aprenentatge de forma autònoma o dirigida, incorporant a la seva activitat professional els nous conceptes, processos o mètodes derivats de la recerca, el desenvolupament i la innovació.
Perfils fonamentals dels titulats
El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica és un màster habilitant per a la professió regulada d'enginyer agrònom. En general, La persona graduada haurà de tenir una formació científica i tècnica suficientment àmplia i sòlida, i haver adquirit les competències establertes en els objectius formatius del títol, que es poden resumir de manera general a haver adquirit la capacitat per planificar, organitzar, dirigir, dissenyar, executar i controlar els sistemes i processos productius desenvolupats en el sector agrari i la indústria agroalimentària, en un marc que garanteixi la competitivitat de les empreses sense oblidar la protecció i conservació del medi ambient i la millora i desenvolupament sostenible de l'entorn rural.
Directe a ...
- Normativa dels estudis de màster de caràcter general, pròpia i normes de procediment
- Règim de permanència
- Programes de mobilitat i invercanvi (Servei de Relacions Internacionals)
- Estudiants amb diversitat funcional (Oficina Universitària de Suport a Persones amb Necessitats Especials)
- Estudi oficial i de qualitat