Ubicació i contacte

El Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) posa a la vostra disposició l'adreça electrònica postgrauarrobauib.es i la bústia de comentaris i suggeriments al peu de la pàgina, on podreu contactar amb el personal del Centre per fer qualsevol consulta.

Si us voleu posar en contacte directament amb alguna de les persones adscrites al CEP, heu d’anar a la secció "Qui som? > Personal d'Administració i Serveis" d’aquesta web, en la qual trobareu tots els telèfons i adreces electròniques del personal del Centre així com els horaris d'atenció a l'alumnat i d'atenció al professorat.

Si voleu visitar-nos en persona o enviar qualque missatge per correu ordinari la nostra adreça és:

Edifici
Antoni Maria Alcover i Sureda
Universitat de les Illes Balears
Cra. de Valldemossa km 7.5
07122 Palma (Illes Balears)
Adreça electrònica: postgrauarrobauib.es
Pàgina web: http://cep.uib.cat/

Ed. Antoni Maria Alcover i Sureda

Cita prèvia

Al Centre d'Estudis de Postgrau continuem fent feina tenint en compte les mesures de seguretat sanitàries necessàries per a les causes excepcionals d'aquests moments. Per aquest motiu, si heu de fer-hi un tràmit presencial, cal que demaneu cita prèvia.

Alumnat

Per poder realitzar la sol·licitud de cita prèvia heu d'utilitzar l'aplicatiu que trobareu a: https://citaprevia.uib.es/

Professorat

Per poder realitzar la sol·licitud de cita prèvia podeu enviar un correu electrònic a l'adreça citaprevia.postgrau@uib.es