Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Any acadèmic 2024-25
Crèdits | 90 |
---|---|
Places de nou ingrés |
20 |
Modalitat docent | Presencial |
Campus | Mallorca |
Idioma |
Català, Castellà (Vegeu les assignatures per a més detalls)
|
Calendari acadèmic del centre | Consulta el calendari |
Direcció acadèmica | Dr. Pau Carles Martí Pérez |
Preus | Preu públic per crèdit 15,63¤ Cost total: 1.460,77 ¤ (*)(**) |
(*) Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents
a l'Estat espanyol.
En la resta de casos s'aplica un increment del 30%
( més informació per acreditar la residència ).
La columna de cost és totalment orientativa, perquè es poden aplicar tant taxes com
descomptes.
(**)
Més informació sobre preus
Objectius formatius
Els objectius genèrics són els recollits a l'Ordre CIN/325/2009, de 9 de febrer.
Per obtenir el títol, l'estudiant haurà d'haver adquirit les següents competències:
- Capacitat per a planificar, organitzar, dirigir i controlar els sistemes i processos productius desenvolupats en el sector agrari i la indústria agroalimentària, en un marc que garanteixi la competitivitat de les empreses sense oblidar la protecció i conservació del medi ambient i la millora i desenvolupament sostenible del medi rural.
- Capacitat per a dissenyar, projectar i executar obres d'infraestructures, edificis, instal·lacions i equips necessaris per a l'acompliment eficient de les activitats productives realitzades a l'empresa agroalimentària.
- Capacitat per a proposar, dirigir i realitzar projectes d'investigació, desenvolupament i innovació en productes, processos i mètodes emprats en les empreses i organitzacions vinculades al sector agroalimentari.
- Capacitat per aplicar els coneixements adquirits per a la solució de problemes plantejats en situacions noves, analitzant la informació provinent de l'entorn i sintetitzant-la de forma eficient per facilitar el procés de presa de decisions en empreses i organitzacions professionals del sector agroalimentari.
- Capacitat per transmetre els seus coneixements i les conclusions dels seus estudis o informes, utilitzant els mitjans que la tecnologia de comunicacions permeti i tenint en compte els coneixements del públic receptor.
- Capacitat per a dirigir o supervisar equips multidisciplinaris i multiculturals, per a integrar coneixements en processos de decisió complexes, amb informació limitada, assumint la responsabilitat social, ètica i ambiental de la seva activitat professional en sintonia amb l'entorn socioeconòmic i natural en què actua.
Perfils fonamentals dels titulats
Les sortides professionals dels enginyers agrònoms són àmplies. Entre les dedicacions més característiques es poden assenyalar: assessorament i gestió d'explotacions agrícoles i ramaderes, gestió de cooperativisme agrari, participació en la planificació i els processos de la indústria agroalimentària, planificació i disseny d'equipaments i d'instal·lacions o actuacions paisatgístiques i mediambientals.
La investigació és un altre camp on es pot accedir a partir de la realització d'aquest màster. Una vegada en disposició del títol, el titulat es podrà incorporar a programes de doctorat específics per desenvolupar la formació investigadora amb la realització de la tesi doctoral.
La docència a l’educació secundària, el batxillerat i la formació professional és una altra sortida professional a què es pot accedir des d’aquesta titulació, una vegada realitzat el Màster en Formació del Professorat corresponent.
Directe a ...
- Normativa dels estudis de màster de caràcter general, pròpia i normes de procediment
- Règim de permanència
- Programes de mobilitat i invercanvi (Servei de Relacions Internacionals)
- Estudiants amb diversitat funcional (Oficina Universitària de Suport a Persones amb Necessitats Especials)
- Estudi oficial i de qualitat