Màster Universitari. Cognició i Evolució Humana

Any acadèmic 2018-19 | 60 crèdits | 20 places

En què consisteix?

El Màster en Cognició i Evolució Humana proporciona formació interdisciplinària en l’estudi de les capacitats cognitives i les formes d’organització social característiques de la nostra espècie. L’objectiu és proporcionar una visió actualitzada dels coneixements actuals sobre evolució cognitiva i social humana, així com instruir en les tècniques d’investigació de les disciplines més nuclears al programa (antropologia, psicologia, filosofia). El màster l’impulsen tres grups de recerca de la UIB:

El màster dóna accés al Programa de Doctorat en Cognició i Evolució Humana de la UIB, que promouen aquests mateixos grups.

Què hi aprendràs?

El màster posa l’èmfasi en la formació com investigador. Segons la disciplina de graduació i el tema d’interès es proposa una especialització en les tècniques i mètodes més apropiades en cada cas (psicologia cognitiva, neurociència cognitiva, ciències socials i polítiques).

En general, s'adquireixen habilitats per entendre els processos de l'evolució humana, les caracteritzacions antropològiques dels grups actuals, les relacions existents entre processos cognitius i estructures cerebrals, i els fonaments de la vida social humana.

Què podràs fer en haver acabat?

Està pensat tant per bons estudiants acabats de graduar, que poden optar a una beca predoctoral i a una carrera com investigadors, com per graduats i professionals que volen una actualització dels seus coneixements i obtenir una capacitació per fer recerca.

Estudi oficial i de qualitat

La legislació exigeix que els títols oficials d'Espanya siguin avaluats positivament per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Aquest procés es diu verificació i la seva finalitat és assegurar que el programa formatiu que seguireu és adequat per obtenir les competències i adquirir els resultats d'aprenentatge prevists. A l'apartat de resultats podeu consultar la memòria del pla d'estudis oficial.

L'espai europeu d'educació superior exigeix l'existència d'un sistema que asseguri la qualitat del títol .

El màster està sotmès a processos d'avaluació i de millora contínua, que en garanteixen el prestigi i el reconeixement europeu. Podeu veure els resultats dels processos d'avaluació a l'apartat de resultats.

Informació addicional: http://evocog.org/
Ciències Socials i Jurídiques
Direcció dels estudis Dr. Antoni Gomila Benejam
20 places
60 crèdits

Presencial

Campus: Mallorca
Idioma: Català, Castellà, Anglès ( Vegeu les assignatures per a més detalls )
Preu públic de 1a matrícula per crèdit 23,89¤
Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents a l'Estat espanyol: 1.494,00¤ *
* Més informació sobre preus

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb el Centre d'Estudis de Postgrau amb el formulari o al telèfon 971 17 33 36