Màster Universitari. Enginyeria Agronòmica
Dades i indicadors
En relació amb l'alumnat
Dades i descripció
2015-16 | 2016-17 | 2017-18 | |
---|---|---|---|
Nou ingrés | 16 | 7 | 12 |
Nou ingrés SIIU | 15 | 6 | 8 |
Matriculats | 16 | 23 | 27 |
Titulats | 0 | 5 | 5 |
Alumne de nou ingrés: és aquell que comença uns estudis des de l’inici, que es matricula per primera vegada. Pot tenir crèdits reconeguts o no.
Alumne de nou ingrés SIIU: és aquell que comença uns estudis des de l’inici, que es matricula per primera vegada a l’estudi i que, seguint els criteris del SIIU, pot tenir menys de 10 crèdits (en cas de màster) o 30 crèdits (en cas de grau) reconeguts. El conjunt d’aquests alumnes també es pot anomenar població òptima de nou ingrés.
Alumne matriculat: és aquell que té una matrícula activa a un estudi durant un curs acadèmic. El conjunt d’aquests alumnes també es pot anomenar població total.
- No es consideren les reserves de matrícula (per espera d’obtenció de plaça en una altra universitat o per espera de reconeixement de crèdits)
- No es consideren les anul·lacions de matrícula
- No es consideren els alumnes declarats com a impagats.
Alumne titulat: és aquell que ha superat (aprovat o reconegut) tots els crèdits requerits per a la titulació; per tant, ha acabat els estudis, independentment que hagi demanat o no l’expedició del títol.
En relació amb la cohort d'ingrés
Dades i descripció
2015-16 | |
---|---|
Taxa de graduació | 36% |
Taxa d'abandonament | - |
Taxa d'abandonament definitiu: percentatge d’estudiants d’una cohort de nou ingrés que, sense haver-se titulat, no s’ha matriculat a la seva titulació ni a cap altra, ni a la mateixa universitat ni a cap altra de l’Estat espanyol, durant dos cursos consecutius.
Taxa de graduació (RD 1393/2007): percentatge d'estudiants d'una cohort d'entrada que acaben els ensenyaments en el temps teòric previst al pla d'estudis o en un curs més. La població de referència és la població de nou ingrés SIIU a temps complet.
En relació amb la promoció de titulats
Dades i descripció
2015-16 | 2016-17 | 2017-18 | |
---|---|---|---|
Taxa d'eficiència dels graduats | - | 100% | 93% |
La taxa d'eficiència es defineix com la relació percentual entre el nombre total de crèdits que ha superat un estudiant al llarg de la titulació en què s'ha titulat i el nombre total de crèdits en què s'ha matriculat efectivament. La població de referència és la població òptima.
En relació amb la població de crèdits
Dades i descripció
2015-16 | 2016-17 | 2017-18 | |
---|---|---|---|
Taxa d'èxit de la titulació | 98% | 97% | 99% |
Taxa de rendiment | 97% | 85% | 83% |
Taxa d'èxit: relació percentual entre el nombre de crèdits superats i el nombre de crèdits presentats a avaluació.
Taxa de rendiment: relació percentual entre el nombre de crèdits superats i el nombre de crèdits matriculats.
Qui vetlla directament per la qualitat del títol?
Comissió de Garantia de Qualitat (CGQ)
- Joan Rosselló Veny
- Antoni Femenia Marroig
La CGQ recull total la informació rellevant del títol (informes d'enquestes, dades, estadístiques, queixes, suggeriments, etc.) i les analitza. Pots consultar la normativa i les funcions de les CGQ.
Compromís de qualitat
Com puc fer un suggeriment o queixa?
Procés de gestió i revisió d'incidències, reclamacions i suggeriments
Planificació d'accions de millora
Rendició de comptes i transparència
Enllaç al Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT)
Procés | Document | Data/Curs |
---|---|---|
Acreditació | Informe final d'acreditació | 28/02/2019 |
Seguiment | Informe anual de seguiment i avaluació intern (2016-17) | 23/03/2018 |
Seguiment | Informe de seguiment extern (2015-16) | 16/02/2018 |
Seguiment | Informe anual de seguiment i avaluació intern (2015-16) | 23/06/2017 |
Verificació | Memòria del títol oficial | 23/03/2015 |
Verificació | Informe final de verificació | 12/01/2015 |
Treballs de fi de màster
- Aprofitament de subproductes de cítrics en sorbet de taronja
- Avaluació i calibració dels models d'evapotranspiració FAO56 Penman-Monteith i Hargreaves-Samani amb mesures de lisímetre
- Biología y variaciones estacionales de los vectores de Xylella fastidiosa en Mallorca
- Caracterització municipal del sector agrari de les Illes Balears. Evolució del subsector agrícola de l'illa de Mallorca (2002-2015)
- Hardware de código abierto para la producción y la investigación agraria
- Impactes de les hores fred en la fructicultura de Mallorca
- Ajust del coeficient de Hargreaves a distintes escales temporals i estudi del seu efecte en la dosificació de necessitats de reg a les Illes Balears
- Análisis del sector de la cerveza y estudio de viabilidad económica para una empresa de fabricación de malta en Mallorca
- Estudio y valoración del crecimiento de 5 especies para su uso en cubiertas vegetales (green roofs) en condiciones mediterráneas
- Evaluación de modelos térmicos de radiación solar y su efecto sobre las estimaciones de evapotranspiración de referencia y de necesidades de riego en las Islas Baleares y la Comunidad Valenciana
- Proyecto de Implantación de una bodega en Muro
- Estudi d'inundabilitat del tram del torrent d'Hortella pel creuament amb la carretera Sant Joan - Vilafranca
- Estudi de valoració de l'estat víric d'una vinya de Son Ferriol
- Evaluación del impacto del Programa de Desarrollo Rural 2007-2013 (PDR) sobre el sector agrario de las Islas Baleares
- Gestió Integral de la Mel de Mallorca
- Proyecto de Zonas Verdes, Jardinería, Riego y plantaciones del sector S.U.N.P 76.01 Son Bordoy del TM de Palma de Mallorca