Màster Universitari. Nutrició i Alimentació Humana
Any acadèmic 2021-22
A continuació, us presentam les dades, els indicadors principals i els resultats de satisfacció de la titulació. Aquesta informació és analitzada periòdicament pels responsables del centre i del títol i les seves comissions de qualitat, els quals fan el seguiment de l’evolució per garantir-ne la millora contínua.
Dades actualitzades a 4 de febrer de 2021.
Indicadors
Dades bàsiques
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | |
---|---|---|---|---|
Nou ingrés | 94 | 48 | 49 | 49 |
Nou ingrés SIIU | 94 | 46 | 49 | 49 |
Matriculats | 101 | 54 | 58 | 56 |
Titulats | 91 | 46 | 43 | 45 |
Taxes de rendiment acadèmic
Taxes de graduació i d'abandonament en relació a la cohort d'ingrés
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | |
---|---|---|---|---|
Taxa de graduació | 97 % | 98 % | 87 % | 95 % |
Taxa d'abandonament | 3 % | 0 % | 12 % | 0 % |
Taxa d'eficiència dels graduats segons la promoció
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | |
---|---|---|---|---|
Taxa d'eficiència dels graduats | 99 % | 98 % | 94 % | 98 % |
La taxa d'eficiència es defineix com la relació percentual entre el nombre total de crèdits que ha superat un estudiant al llarg de la titulació en què s'ha titulat i el nombre total de crèdits en què s'ha matriculat efectivament. La població de referència és la població òptima.
Taxes d'èxit i de rendiment
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | |
---|---|---|---|---|
Taxa d'èxit de la titulació | 99 % | 100 % | 98 % | 100 % |
Taxa de rendiment | 96 % | 96 % | 90 % | 96 % |
Taxa d'èxit: Relació percentual entre el nombre de crèdits superats i el nombre de crèdits presentats a avaluació.
Taxa de rendiment: Relació percentual entre el nombre de crèdits superats i el nombre de crèdits matriculats.
Satisfacció dels grups d'interès
Índex de satisfacció
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | 2020-21 | 2021-22 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Satisfacció alumnat | 2,95 | 2,58 | 3,50 | 3,20 | - | 2,95 |
Satisfacció PDI | 2,60 | 3,25 | 3,27 | 3,31 | 3,14 | 3,50 |
Satisfacció PAS | - | 3,10 | - | 3,22 | - | - |
Fonts:
- Enquesta de satisfacció dels alumnes amb el seu pla d’estudis.
- Enquesta de satisfacció i detecció de necessitats del PDI
- Enquesta biennal de satisfacció i detecció de necessitats del PAS que ha donat suport als estudis de grau i postgrau.
Ítems valorats en una escala d’1 a 4 en la qual l’1 implica «gens satisfet» i el 4 «molt satisfet».
Percentatges de participació a les enquestes
Dades i descripció
2016-17 | 2017-18 | 2018-19 | 2019-20 | 2020-21 | 2021-22 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Participació alumnat | 19 % | 25 % | 15 % | 30 % | 7 % | 37 % |
Participació PDI | 19 % | 31 % | 41 % | 61 % | 58 % | 52 % |
Participació PAS | - | 77 % | - | 72 % | - | - |
Inserció laboral
Els principals instruments dels que disposa la Universitat per recollir dades de la inserció laboral dels nostres titulats i de consulta dels resultats són:
- Enquesta d'inserció laboral i satisfacció dels titulats del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana.
- Enquesta d'inserció laboral i satisfacció dels titulats del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana.
- IBESTAT. Inserció laboral dels titulats universitaris de la UIB (Conveni CAIB-UIB-IBESTAT).
- Informes sobre inserció laboral i satisfacció dels titulats. Resultats agregats per branques de coneixement.