Beques Santander Talent Internacional. Ajudes per a cursar estudis de Màster Universitari de la UIB

Becas Santander Talento - UIB


Resolució DEFINITIVA publicada (22/09/2021)


La Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el patrocini de Santander-Universitats, convoca 7 beques, en règim de concurrència competitiva, per a cursar estudis oficials de màster universitari a la UIB, titulacions que depenen de el Centre d'Estudis de Postgrau (CEP ). Aquests ajuts estan dirigides a estudiants amb titulació d'accés estrangera obtinguda en el 2020-21. Cada beca consisteix en una borsa d'estudis de 10.000 €, desglossada en dos pagaments, que podrà utilitzar-se per a sufragar totalment o parcialment els costos de desplaçament, manutenció, allotjament, a més de la contractació d'una assegurança mèdica no farmacèutica de el Banc de Santander. Les taxes de matrícula i administratives hauran de ser abonades pel becari.

La inscripció de la beca es realitzarà a l'enllaç: https://www.becas-santander.com/program/talento-internacional-master-uib

El termini per a presentar sol·licituds s'inicia el 12 de maig i finalitza el 16 de juliol de 2021, a les 23.59 hores, hora peninsular espanyola (UTC+2).

Documents