Màster Universitari. Nutrició i Alimentació Humana
Any acadèmic 2019-20
Llistat d'assignatures que s'imparteixen a la Universitat de Granada:
- 11685 - Metodologies Utilitzades en la Valoració de l'Estat Nutricional
- 11686 - Tècniques Analítiques Avançades en Experimentació Nutricional
- 11687 - Introducció a la Nutrició Experimental
- 11692 - Modulació de l'Expressió Gènica Mediada per Nutrients
- 11699 - Disruptors Endocrins i Tòxics de la Dieta Humana
- 11700 - Nutrició i Aparell Digestiu: Secrecions Digestives
- 11701 - Nutrició i Aparell Digestiu: Absorció
- 11707 - Estudi de Minerals de la Dieta amb Efecte Antioxidant
- 11718 - Biodisponibilitat de Micronutrients
- 11723 - Avanços en Alimentació i Nutrició
Es poden consultar els horaris i calendaris de les assignatures a l'apartat d'horaris d'aquest estudi.
Assignatures
- MÒDUL 1: L’origen de l’alimentació: història, hàbits i cultura
- MÒDUL 2: Metodologia per a l’avaluació de l’estat nutricional
- MÒDUL 3: Necessitats nutricionals i metabòliques
- MÒDUL 4: Nutrició i promoció de la salut
- MÒDUL 5: Bases metabòliques i nutricionals de les alteracions patològiques
- MÒDUL 6: La nutrició com a eina terapèutica o coadjuvant de la teràpia
- MÒDUL 7: Nutrició i alimentació a la indústria turística
- MÒDUL 8: Control de la qualitat dels aliments a la indústria turística
- MÒDUL 9: Conceptes bàsics en nutrició
- Itinerari: Nutrició i Qualitat dels Aliments
- Itinerari: Nutrició Clínica
- Itinerari: Alimentació Aplicada al Turisme
- MÒDUL 10: Pràctiques i Treball
MÒDUL 1: L’origen de l’alimentació: història, hàbits i cultura
MÒDUL 2: Metodologia per a l’avaluació de l’estat nutricional
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11684 - Epidemiologia de la Nutrició | 6,0 | Anual |
11683 - Metodologia de la Invetigació | 6,0 | |
11685 - Metodologies Utilitzades en la Valoració de l'Estat Nutricional | 6,0 | |
11686 - Tècniques Analítiques Avançades en Experimentació Nutricional | 6,0 | |
11687 - Introducció a la Nutrició Experimental | 6,0 |
MÒDUL 3: Necessitats nutricionals i metabòliques
MÒDUL 4: Nutrició i promoció de la salut
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11693 - Dieta Mediterrània i Salut | 6,0 | Anual |
11694 - Educació Nutricional i Guies Alimentaries | 6,0 | Anual |
11695 - Dieta Complementària i el seu Disseny | 6,0 | Anual |
11696 - Alimentació i Esport | 6,0 | Anual |
11692 - Modulació de l'Expressió Gènica Mediada per Nutrients | 6,0 |
MÒDUL 5: Bases metabòliques i nutricionals de les alteracions patològiques
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11697 - Estrès Oxidatiu i Envelliment | 6,0 | Anual |
11698 - Bases Moleculars i Nutricionals del Càncer | 6,0 | Anual |
11699 - Disruptors Endocrins i Tòxics de la Dieta Humana | 6,0 | |
11700 - Nutrició i Aparell Digestiu: Secrecions Digestives | 6,0 | |
11701 - Nutrició i Aparell Digestiu: Absorció | 6,0 |
MÒDUL 6: La nutrició com a eina terapèutica o coadjuvant de la teràpia
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11703 - Nutrició i Processos de Calcificació Patològica | 6,0 | Primer semestre |
11702 - Nutrició, Factors de Rics Cardiovasculars i Síndrome Metabòlica | 6,0 | Anual |
11704 - Nutrició Enteral, Parenteral i Artificial | 6,0 | Anual |
11705 - Anticancerígens Potencials i Salut | 6,0 | Anual |
11706 - Interaccions Aliments-Medicaments | 6,0 | Anual |
11707 - Estudi de Minerals de la Dieta amb Efecte Antioxidant | 6,0 |
MÒDUL 7: Nutrició i alimentació a la indústria turística
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11709 - Menús, Cartes i Bufets | 6,0 | Anual |
11710 - Nutrició i Alimentació en Col·lectius Especials | 6,0 | Anual |
11708 - Restauració Col·lectiva: Principis i Aplicacions a la Indústria Turística | 6,0 | |
11711 - Aliments Tradicionals al Mediterrani: Illes Balears, Andalusia i Llevant | 6,0 |
MÒDUL 8: Control de la qualitat dels aliments a la indústria turística
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11713 - Al·lergies, Infeccions, Contaminants i Intoxicacions Alimetàries | 6,0 | Anual |
11712 - Control de Qualitat en un Centre de Preparació de Menjars | 6,0 | |
11714 - Normes Bàsiques de Prevenció de Rics Laborals i Seguretat al Treball | 6,0 | |
11715 - La Inspecció Alimentària i de Menjadors Col·lectius | 6,0 |
MÒDUL 9: Conceptes bàsics en nutrició
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11719 - Interrelacions Metabòliques dels Nutrients: Cicles Interorgànics | 6,0 | Anual |
11720 - Qualitat i Valor Nutricional dels Aliments | 6,0 | Anual |
11716 - Fisiologia de la Digestió | 6,0 | |
11717 - Macronutrients i Micronutrients. Energètica de la Nutrició | 6,0 | |
11718 - Biodisponibilitat de Micronutrients | 6,0 | |
11721 - Educació per la Salut | 6,0 | |
11722 - Estils de Vida i Salut | 6,0 | |
11723 - Avanços en Alimentació i Nutrició | 6,0 |
Itinerari: Nutrició i Qualitat dels Aliments
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11680 - L'Alimentació en L'Època de les Grans Civilitzacions de L'Antiguitat i en | 6,0 | Anual |
11681 - El Flux de Persones i d'Aliments a través dels Continents: Les ... | 6,0 | Anual |
11682 - Conducta Alimentària | 6,0 | Anual |
11684 - Epidemiologia de la Nutrició | 6,0 | Anual |
11693 - Dieta Mediterrània i Salut | 6,0 | Anual |
11694 - Educació Nutricional i Guies Alimentaries | 6,0 | Anual |
11695 - Dieta Complementària i el seu Disseny | 6,0 | Anual |
11696 - Alimentació i Esport | 6,0 | Anual |
11719 - Interrelacions Metabòliques dels Nutrients: Cicles Interorgànics | 6,0 | Anual |
11720 - Qualitat i Valor Nutricional dels Aliments | 6,0 | Anual |
11683 - Metodologia de la Invetigació | 6,0 | |
11685 - Metodologies Utilitzades en la Valoració de l'Estat Nutricional | 6,0 | |
11686 - Tècniques Analítiques Avançades en Experimentació Nutricional | 6,0 | |
11687 - Introducció a la Nutrició Experimental | 6,0 | |
11692 - Modulació de l'Expressió Gènica Mediada per Nutrients | 6,0 | |
11716 - Fisiologia de la Digestió | 6,0 | |
11717 - Macronutrients i Micronutrients. Energètica de la Nutrició | 6,0 | |
11718 - Biodisponibilitat de Micronutrients | 6,0 | |
11721 - Educació per la Salut | 6,0 | |
11722 - Estils de Vida i Salut | 6,0 | |
11723 - Avanços en Alimentació i Nutrició | 6,0 |
Itinerari: Nutrició Clínica
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11703 - Nutrició i Processos de Calcificació Patològica | 6,0 | Primer semestre |
11693 - Dieta Mediterrània i Salut | 6,0 | Anual |
11694 - Educació Nutricional i Guies Alimentaries | 6,0 | Anual |
11695 - Dieta Complementària i el seu Disseny | 6,0 | Anual |
11696 - Alimentació i Esport | 6,0 | Anual |
11697 - Estrès Oxidatiu i Envelliment | 6,0 | Anual |
11698 - Bases Moleculars i Nutricionals del Càncer | 6,0 | Anual |
11702 - Nutrició, Factors de Rics Cardiovasculars i Síndrome Metabòlica | 6,0 | Anual |
11704 - Nutrició Enteral, Parenteral i Artificial | 6,0 | Anual |
11705 - Anticancerígens Potencials i Salut | 6,0 | Anual |
11706 - Interaccions Aliments-Medicaments | 6,0 | Anual |
11692 - Modulació de l'Expressió Gènica Mediada per Nutrients | 6,0 | |
11699 - Disruptors Endocrins i Tòxics de la Dieta Humana | 6,0 | |
11700 - Nutrició i Aparell Digestiu: Secrecions Digestives | 6,0 | |
11701 - Nutrició i Aparell Digestiu: Absorció | 6,0 | |
11707 - Estudi de Minerals de la Dieta amb Efecte Antioxidant | 6,0 |
Itinerari: Alimentació Aplicada al Turisme
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11709 - Menús, Cartes i Bufets | 6,0 | Anual |
11710 - Nutrició i Alimentació en Col·lectius Especials | 6,0 | Anual |
11713 - Al·lergies, Infeccions, Contaminants i Intoxicacions Alimetàries | 6,0 | Anual |
11708 - Restauració Col·lectiva: Principis i Aplicacions a la Indústria Turística | 6,0 | |
11711 - Aliments Tradicionals al Mediterrani: Illes Balears, Andalusia i Llevant | 6,0 | |
11712 - Control de Qualitat en un Centre de Preparació de Menjars | 6,0 | |
11714 - Normes Bàsiques de Prevenció de Rics Laborals i Seguretat al Treball | 6,0 | |
11715 - La Inspecció Alimentària i de Menjadors Col·lectius | 6,0 |
MÒDUL 10: Pràctiques i Treball
Nom | Crèdits | Període |
---|---|---|
11724 - Pràctiques Externes | 12,0 | Anual |
11725 - Treball de Fi del Màster | 12,0 | Anual |