Escoltar

Convocatòries de beques, premis i ajuts generals pels estudis de màster

Convocatòries obertes

Ajuts material pràctiques
Convocatòria per a la compra de material de pràctiques dels Màsters Universitaris de la UIB.

Cada any la Universitat de les Illes Balears (UIB) destina una part del seu pressupost a la compra de material de pràctiques dels seus estudis oficials. El pressupost rebut per enguany és de 25.000 €. Publicada dia 23/06/2020 (Més informació...)

Becas JAE
Convocatoria de becas de colaboración de introducción a la investigación "JAE Intro SOMdM 2020".

La Presidencia de la Agencia Estatal Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha resuelto convocar becas destinadas preferentemente a alumnos matriculados en el último curso de grados universitarios y que vayan a matricularse en enseñanzas oficiales de Máster. (Més informació...)

Logo SOCIB
Convocatòria d'ajuts per elaborar TFM relacionats amb les ciències i tecnologies marines.

La present convocatòria està destinada a fomentar la iniciació a la investigació en el marc dels programes de màster universitari de la UIB a través de l’elaboració d’un Treball de Fi de Màster (TFM) sobre temàtiques relacionades amb les ciències i les tecnologies marines. (Més informació...)

Ajut per la compra material per pràctiques de màster
Convocatòria de quatre beques Joan Vidal Perelló per a estudis de màster.

Es convoquen quatre beques, en règim de concurrència competitiva, per a estudiants matriculats l’any acadèmic 2019-20 a estudis de màster oficial de l’àrea de coneixement de les Ciències Socials i Jurídiques que habilitin per a l’exercici d’una professió. Publicada la resolució definitiva el dia 16/06/2020 (Més informació...)

Becas Santander Impuls
Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització per a Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears

El Centre d'Estudis de Postgrau (CEP), l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (EDUIB) i el Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, juntament amb el patrocini del Banco Santander, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà que hi ha en tots els seus àmbits d'actuació, i convençuts de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, l'excel·lència formativa, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, han aportat el finançament necessari per tal de crear un Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització dirigit als estudis oficials de postgrau de la Universitat de les Illes Balears (UIB).
Publicada la resolució dia 11/10/2019 (Més informació...)

Convocatòries amb resolució

Ajut per la compra material per pràctiques de màster
Convocatòria per a la compra de material de pràctiques dels Màsters Universitaris de la UIB

Cada any la Universitat de les Illes Balears (UIB) destina una part del seu pressupost a la compra de material de pràctiques dels seus estudis oficials.

Es repartirà mitjançant la present convocatòria, de termini únic, la qual està destinada a contribuir al finançament (o al cofinançament) de despeses associades a pràctiques.

El termini per presentar sol·licituds serà desde el dia de la seva publicació fins el 14 de juny de 2019 (inclòs). Publicada la resolució (02/07/2019). Més informació...
Becas Santander-Iberoamérica
Beques Santander-Iberoamèrica. Ajuts per cursar estudis de màster universitari de la Universitat de les Illes Balears

La Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el patrocini de Santander-Universitats, convoca un mínim de 5 beques, en règim de concurrència competitiva, per a cursar estudis oficials de màster universitari a la UIB durant l'any acadèmic 2019-20. Aquests ajuts estan dirigits a estudiants iberoamericans de nou accés en l'any acadèmic 2019-20 o a estudiants d'un màster de més de 60 ECTS que es varen beneficiar d'una beca Santander-Iberoamèrica l'any acadèmic 2018-19.

Publicada la resolució definitiva dia 28/06/2019. (Més informació...)

Becas Santander-Iberoamérica
Convocatòria d'ajuts per a la realització de TFM relacionats amb les ciències i tecnologies marines

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través del Centre d’Estudis de Postgrau (CEP), i el consorci Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) han establert una sèrie d’actuacions conjuntes de suport a la recerca en l’àmbit de les ciències i les tecnologies marines, fomentant les sinergies i compartint els recursos existents.La present convocatòria està destinada a fomentar la iniciació a la investigació en el marc dels programes de màster universitari de la UIB a través de la realització del Treball Fi de Màster (TFM) en temàtiques relacionades amb les ciències i les tecnologies marines.
Publicada dia 20/03/2019. Publicada resolució dia 15/05/2019. (Més informació...)