Convocatòries de beques, premis i ajuts generals pels estudis de màster

Convocatòries obertes

Becas Santander-Iberoamérica
Beques Santander-Iberoamèrica. Ajudes per a cursar estudis de màster universitari de la Universitat de les Illes Balears

La Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el patrocini de Santander-Universitats, convoca 5 beques, en règim de concurrència competitiva, per a cursar estudis oficials de màster universitari a la UIB durant l'any acadèmic 2018-19. Aquests ajuts estan dirigides a estudiants iberoamericans de nou accés.

El termini per presentar sol·licituds s'inicia l'1 de maig i finalitza el dia 31 de maig del 2018, a les 23:59 hores, hora espanyola. (Més informació...)

Becas Santander-Iberoamérica
Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització per a Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears

El Centre d'Estudis de Postgrau (CEP), l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (EDUIB) i el Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització, juntament amb el patrocini del Banco Santander, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà que hi ha en tots els seus àmbits d'actuació, i convençuts de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, l'excel•lència formativa, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, han aportat el finançament necessari per tal de crear un Programa d'Impuls, Mobilitat i Internacionalització dirigit als estudis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

El termini per presentar les sol·licituds s'inicia el dia 3 de maig i finalitza el dia 13 de maig de 2018, a les 24:00 hrs, hora peninsular espanyola. (Més informació...)

Fundació Carolina
Fundació Carolina

La convocatòria de les beques pel curs acadèmic 2018-19 cobreix la totalitat de les àrees de coneixement i estan dirigides en exclusiva a estudiants de tots els països d'Iberoamèrica perquè completin la seva formació en universitats i centres d'estudi espanyols. (Més informació...)

Convocatòries amb resolució